- Home
- Rundvleesrecepten
- Gegrilde kalfskotelet met in de oven gegrilde groentes, kappertjes en ansjovis-mayonaise
Gegrilde kalfskotelet met in de oven gegrilde groentes, kappertjes en ansjovis-mayonaise
Aantal personen: 4
Ingrediënten
Benodigdheden per 2 personen:
1 flinke kalfs T bone van 450 gram
receptuur groente is voor 10 personen
1 aubergine
2 kleine courgettes
1 venkelknol
1 rode 1 groene 1 gele 1 oranje en 1 witte paprika
1 rode ui
4 tenen knoflook
zout peper olijfolie tijm
1 spaanse peper
kappertjes
Bereiden
- Maak in de blender een mayonaise met olijf olie, dragon, edik, mosterd, peper,kappertjes en gebruik ipv zout, gewassen ansjovis filet.
- Maak een marinade a la minute van olijf olie,zeezout,gestoten peper, knoflook, tijmblaadjes en wat ragfijn gesneden Spaanse peper en citroenschil.
- Gebruik een gedeelte hiervan om het vlees in te marineren en de rest om de grof gesneden groentes mee te mengen.
- Plaats de gemarineerde groentes in de oven en gaar ze in 20 minuten op 180 gr.
- Gril de kalfskotelet aan beide kanten rose en serveer het vlees met de groentes en de pittige ansjovis mayonaise.
Kookstudio Franglaise Alphen aan de Rijn
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Saltimbocca onder een dak van mozzarella
Zuid- Amerikaanse hachee met tomaat en rode peper
Runderlappen met citroen
Daube van rundvlees en oesterzwammen
Italiaanse rundvleesstoofpot